top of page

ONZE DIENSTEN

Asielzoekerscentra

Asielzoekers in Nederland hebben recht op opvang en SpotForCare voorziet in die opvang.

Crisisafdeling

SpotForCare staat klaar voor zorgteams en organisaties die te maken hebben met personeelstekorten, onderbezetting, crisissituaties en veiligheidsvraagstukken.

Ernstig verstandelijke beperking (EVB)

Mensen met een ernstige verstandelijke beperking plus (EVB) ervaren significante beperkingen in hun verstandelijke, sociale en praktische vaardigheden.

Placeholder Image

Expertise LVB Multiproblematiek

De groep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) die steeds complexere vragen heeft, groeit gestaag.

Jeugd

Jeugdzorg zorgt ervoor dat jongeren veilig kunnen opgroeien. Wij staan klaar om kinderen, jongeren en hun ouders te ondersteunen in dit proces.

Placeholder Image

Licht verstandelijke beperking (LVB)

Een persoon wordt gediagnosticeerd met een licht verstandelijke beperking (LVB) als hij aanzienlijke beperkingen ervaart in zowel cognitieve ontwikkeling als adaptieve vaardigheden.

Matige verstandelijke beperking (MVB)

Mensen met een matig verstandelijke beperking hebben elk hun eigen unieke persoonlijkheid, behoeften, mogelijkheden, talenten en toekomstdromen.

PGB Casussen

Een persoonsgebonden budget (pgb) is een geldbedrag dat iemand ontvangt om zelf zorg of ondersteuning in te kopen.

Psychiatrische Zorg

Psychiatrische zorg omvat een breed scala aan diensten en behandelingen die gericht zijn op het diagnosticeren, behandelen en ondersteunen van mensen met psychiatrische aandoeningen. 

Thuisondersteuning

De meeste mensen streven ernaar om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Echter, sommige zorgvragers kunnen moeilijkheden ervaren bij het uitvoeren van huishoudelijke taken, wat dit lastig kan maken.

Placeholder Image

Wat is verslavingsproblematiek?

De zorg voor verslavingsproblematiek omvat verschillende benaderingen en interventies die gericht zijn op het behandelen en ondersteunen van mensen met verslavingsproblemen.

Zorgbeveiliger

Nursing en Safety zijn precies wat zorginstellingen nodig hebben. Namelijk de goede en veilige zorg bieden aan cliënten, zorgverleners en beveiligers. SpotForCare staat ook open voor, het bieden van werk, voor zorgbeveiligers.

bottom of page