top of page
Patiënt en verpleegkundige

P - D - S - I

Onze collega’s zijn open, betrokken, gezellig, sociaal en zijn natuurlijk altijd bereid om elkaar en onze klanten te helpen waar nodig. Dit maakt SpotForCare persoonlijk.

De zorg staat nooit onhold. Door onze flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en 24/7 beschikbaarheid zorgen wij ervoor dat onze klanten en collega’s altijd vooruit kunnen. Dit maakt SpotForCare Dynamisch.

Wij zorgen voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg. De klant staat bij ons centraal. Toegankelijkheid en betrouwbaarheid zijn onmisbare eigenschappen. Dit maakt SpotForCare Servicegericht

SpotForCare medewerker zien kansen, zijn ambitieus en blijven zich ontwikkelen. Alleen zo kunnen we onze missie waarmaken. Dit maakt SpotForCare Innovatief.

OVER
SPOTFORCARE

SpotForCare biedt aan instellingen flexibele, betaalbare en gekwalificeerde zorgbekwaamheid. Of het nu gaat om structurele personeelstekorten of het invullen van incidentele vacatures door zwangerschapsverlof, afwezigheid of ziekteverzuim.

Voor zzp’ers heeft SpotForCare een groeiend aanbod van zorginstellingen waarmee zij direct aan de slag kunnen. Daarnaast biedt SpotForCare ondersteuning aan zelfstandige zorgprofessionals bij het vinden van de juiste instelling.

MISSIE & VISIE

SpotForCare zorgt voor een optimale afstemming tussen zorginstellingen en zzp'ers, waarbij vraag en aanbod perfect op elkaar worden afgestemd. Hierdoor verwezenlijken we de missie van SpotForCare: "Samen verbeteren we de zorg!".

De visie van SpotForCare is om de beste zorgbemiddelaar van Nederland te zijn, met de kernwaarden van continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid.

Ben je geïnteresseerd in SpotForCare? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We heten je van harte welkom!

CONTACT

SAMENWERKEN

500 Terry Francine Street 

San Francisco, CA 94158

Tel: 123-456-7890

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor uw inzending.

bottom of page