top of page

Zorgbeveiliger

Nursing en Safety zijn precies wat zorginstellingen nodig hebben. Namelijk de goede en veilige zorg bieden aan cliënten, zorgverleners en beveiligers. SpotForCare staat ook open voor, het bieden van werk, voor zorgbeveiligers.

Zorgbeveiliger

Waarom wordt de term ‘zorgbeveiligers’ gebruikt? 

Doordat ze op een andere manier werken dan "gewone" beveiligers. Het is belangrijk dat ze de vaardigheden van een competente beveiliger bezitten, maar ook dat ze kenmerkend zijn voor gastvrijheid en tegemoetkomendheid. 


Daarnaast is het hun taak om de veiligheid van de cliënt, medewerkers en omgeving zoveel mogelijk te waarborgen. Dit kan onder andere worden bereikt door de-escalerend te handelen.


Hoe beschrijft SpotForCare een goede zorgbeveiliger? 

Voor ons is het essentieel dat je rust en autoriteit uitstraalt, bekwaam bent om snel te gaan handelen, kennis en bijscholing hebt in je vak en je volgens protocollen bewerkstelligen.


SpotForCare is intermediair tussen de zelfstandige zorgbeveiliger en zorgaanbieders. En heeft zorgbeveiligers met minimaal 1 jaar ervaring in de branche.


Tijdens de kennismaking gaat SpotForCare zijn best doen om de geschikte instelling te vinden voor de zorgbeveiliger! Natuurlijk ook andersom!

bottom of page